alt gambar alt gambar alt gambar alt gambar

Pakej Katering Aiskrim

RizQ Ice Cream

Lokasi : Sungai Besar, Sabak Bernam, Sekinchan, Pasir Panjang

KEPAKARAN KAMI ADALAH DIDALAM MENGHASILKAN SEJUTA KECERIAAN DIDALAM MAJLIS YG KAMI HADIRI dengan Aiskrim sangat sedap dan syok bila menikmati  aiskrim buatan sendiri, dengan harga yang berpatutan secara Katering dan dijamin 100% HALAL, buatan Bumiputera.

Hubungi +0183214610 (Aishah)

Keterangan lanjut boleh masuk dalam web kami aiskrim4u.com atau di instagram @rizqicecream dan di page facebook kami RizQ Icecream 


➡ KELEBIHAN

 Dapat membantu didalam pembentukkan tulang dan gigi yang kuat.
Ais krim juga diperkaya dengan sumber- sumber tenaga yang boleh membantu memberikan tenaga kepada seseorang.
ais krim berperisa coklat berpotensi mengurangkan risiko penyakit jantung.
Ais krim juga boleh menaikkan dan menceriakan mood.
Ais krim juga boleh berfungsi sebagai ubat batuk, cara memakannya adalah dengan makan perlahan-lahan dan membiarkan ais krim tersebut cair di dalam mulut.

Whatsapp/call/SMS untuk tempahan
Hubungi +60 18-3214610 (Aishah)
Hubungi +60 18 3214610 (Aishah)
Hubungi +60 18-3214610 (Aishah)

➡ PENGETAHUAN

Produk yang berada di pasaran kebanyakannya adalah konfeksi sejuk beku bukan ais krim, perbezaannya ialah kandungan susu dan udara didalam ais krim tersebut, ianya boleh dikenal pasti dengan melihat peratusan susu di dalamnya. Kandungan susu mesti melebihi 80% daripada keseluruhan bahan bagi meletakannya sebagai ais kirm bukan konfensi sejuk beku. Lebih tinggi kandungan susu lebih tinggilah kualiti ais krim tersebut. Kualiti aiskrim dikategorikan dengan jumlah ruang udara atau buih di dalamnya, semakin kurang ruang udara, semakin mahal dan berkualiti sesuatu ais krim tersebut, ruang udara yang banyak didalam ais krim akan menyebabkan ais krim cepat cair, ais krim paling mahal adalah jenis gelato dan ais krim yang paling murah dan berkualiti rendah adalah jenis ais krim lembut (soft ice cream).

Alami sendiri dengan HARGA YANG SANGAT BERPATUTAN buatan BUMIPUTERA.

➡  SOALAN²

1. Apakah jenis perkhidmatan kami?
JAWAPAN : Kami menyediakan perkhidmatan menyedia dan menghidangkan aiskrim dalam bentuk cup dan juga kon untuk majlis anda.

2. Apakah bentuk majlis yang kami boleh hadir?
JAWAPAN : Apa-apa jenis majlis contohnya, Kenduri Kahwin, mesyuarat, hari kentin sekolah, Akad Nikah, Berinai, Kesyukuran, HariJadi, Jamuan Surau/masjid, Tahlil & Kesyukuran, Cukur Jambul, Majlis Berkhatan dan majlis-majlis seumpamanya.

3. Apakah perasa yang kami sediakan?
JAWAPAN : Vanilla, pisang, keladi, coklat, pandan, kelapa, strawberi, durian, jagung, mint (pudinar), susu, mango, dan beberapa perisa lagi mengikut permintaan pelangan, 1 tong dibekalkan dengan 3 perasa didalamnya.

4. Apakah jenis ice cream yg disediakan?
JAWAPAN : jenis Hard ice cream, premium ice ceram, dan super Premium.

5. Berapa kos bayaran dan jumlah pengunjung yang dapat menikmati aiskrim ini?
JAWAPAN : Harga termasuk kos perjalanan dan penyajian Lokasi : Sungai Besar, Sabak Bernam, Sekinchan, Pasir Panjang Sekitar Sahaja) - Tambahan kos penghantaran untuk luar dari kawasan..

HARGA bagi jenis HARD ICE CREAM sahaja..

  • 1 tong RM 250.00 (1 tong angaran kon 250-300 kon )
  • 2 tong RM 500.00 (2 tong angaran kon 500-600 kon )
  • 3 tong RM690.00 (3 tong angaran kon 750- 900 kon)
Bagi harga Premium dan Super Premium Ice Cream bergantung diatas perasa yang diminta***
Jangan lepaskan peluang ini !!!!